Minggu, 24 Maret 2013

Cerpen Cinta Remaja Terbaru

korang mau tau ka, aku suka si megan fox ni since aku tinguk tu go go power rangers..hihi...eh silap tu movie transformer bah...since tu aku spt ada kuasa gaban ni suka dan minat kat dia..tp aku bukan lesbian yer kengkawan..aku sgt2 dan suka tgk dia, cantik dan seksi dan eh ntahla..perfect la aku ckp..tp ada ura2 ni aku dgr dia ni dulu adalah seorang lelaki..biar btl??????? ada sesiapa yg dapat mengsahihkan itu cerita, kasitau aku ya...Yehu! jadi, untuk itu, aku kasi korang secara percuma la image geng bas sekolah aku ni untuk korang...da..da..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar